Om os

Om Pind & Partnere

Ejendomsbranchen er fyldt med spændende mennesker, store visioner og gode projekter. Der er ofte store værdier på spil, og sagerne kan være teknisk komplicerede.

Det kan desværre ikke undgås, at der fra tid til anden opstår konflikter. Når det sker, er der risiko for, at sagerne trækker ud i årevis.

De aktører, som har haft langvarige konflikter, kan bekræfte, at prisen, i form af forsinkelser med projektet, internt ressourcespild, ærgrelser, høje advokat-og rådgiverregninger og ikke mindst en tabt samarbejdspartner, står ikke altid mål med “sejren” 2-3 år senere i retten/voldgiftsnævnet.

Det er vores grundopfattelse, at klienten ofte er bedst tjent med, at vi aktivt søger en mindelig løsning, som kan redde et fremtidigt samarbejde, frem for en dyr og langvarig retssag.

Ud fra vores erfaringer øges sandsynligheden for et hurtigt og effektivt forlig markant, når advokaterne aktivt, og ud fra et oprigtigt ønske, arbejder for at løse sagen i mindelighed.

Forudsætningen for at løse en sag hurtigt og effektivt er, at advokaten er udstyret med en høj faglighed, gode kommunikationsmæssige evner og en fornemmelse for, hvor åbningerne for løsningen ligger. Man kan også kalde det judgement eller godt håndværk.

Vi vil gerne hjælpe vores klienter med at undgå de lange konflikter, hvor det er muligt. Derfor har vi samlet et advokathold, der spænder bredt inden for alle områder af fast ejendom, byggeri og forsikring, som har særligt fokus på den løsningsorienteret tilgang til sagerne. På den måde kan klienterne komme hurtigt videre og skabe værdi for deres kunder og samarbejdspartnere.

Vores rådgivning er pragmatisk, direkte, nærværende og løsningsorienteret. Vi lægger stor vægt på at holde konfliktniveauet nede og skabe en konstruktiv dialog, så en mindelig løsning er mulig. Strategien herfor bliver naturligvis nøje afstemt med klienterne i de enkelte sager.

Det er ikke alle sager, der kan løses i mindelighed. Nogle gange er forligsmulighederne ikke til stede eller udtømte. I de situationer har vi særdeles stor erfaring inden for rets- og voldgiftssager, herunder særligt sager i Voldgiftsnævnet Byggeri og Anlæg og Klagenævnet for Udbud. Vi forbereder retssager/voldgiftssager grundigt og i tæt samarbejde med klienterne for at opnå det bedste resultat.

Vi fokuserer på alle aspekter af sagerne fra start til slut og har et stort netværk af forskellige aktører inden for ejendomsbranchen, så klienterne hjælpes helt i mål – ikke kun juridisk.

Vi glæder os til at hjælpe med at løse din sag

Anbefalinger

Hvad siger vores klient

Herved gives min bedste anbefaling af Pind og Partnere. De har en stor faglig viden omkring projektudvikling og øje for at se, hvilke parter der sammen kan skabe en projektudviklingscase. Det er advokater der bringer parter sammen, og de har stor indsigt i løsningsmuligheder til  gavn for en succesfuld gennemførelse af ejendomstransaktioner. Udover deres dygtige medarbejdere , er de en del af et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan løse selv de mest komplicerede sager.

 

Henrik Eisenhardt, Direktør Projektudvikling, HK Byg Entreprise A/S

 

Pind & Partnere har bistået ATP Ejendomme i flere sager med at håndtere processer, vurdere forhold såvel juridisk som kommercielt, forhandle og ikke mindst sikre en god dialog med sagens parter.

 

Claus Visti Hansen, Afdelingschef Projektafdelingen, ATP Ejendomme

 

Vi har samarbejdet med advokat Jesper Nørgaard fra Pind & Partnere i en årrække, bl.a. i en række transaktioner. I den tid har vi fået en kompetent og værdiskabende rådgivning, hvor vores virksomheds interesser altid har været i højsædet. Advokat Jesper Nørgaard yder en ihærdig og specialiseret rådgivning og vi har sammen opnået rigtig gode resultater. Vi lægger stor vægt på, at Jesper Nørgaard ved juridiske konflikter er løsningsorienteret og først og fremmest arbejder på at løse sagerne i mindelighed. Vi kan klart anbefale Pind og Partnere og advokat Jesper Nørgaard.

 

 

Flemming Hansen, FH Management

 

 

Jeg vil gerne anbefale Marie-Louise Pind som mediator. Dygtig. Kompetent. Empatisk. God til at få deltagerne til at være trygge, åbne sig og gå efter fælles mål. Det kræver både et godt overblik, skarphed og vilje at hjælpe konfliktende parter til en fælles løsning. Selvom der ikke er stort behov for juraen i konfliktmæglingssager, så har Marie-Louise et godt judgement og en sikker fornemmelse for hvad juraen kan og hvad den ikke kan. Det skinner igennem hendes ledelse som mediator og det er med til at underbygge tryghedsfølelsen. Kan varmt anbefale Marie-Louise som mediator. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 4638 0321.

 

Advokat Allan Ohms, konfliktmægler og advokat (H)

 

Vi kan stærkt anbefale Marie-Louise især ved skimmelsager. Vi har haft en skimmelsag kørende i over 3 år. Parterne brugte megen tid og økonomi på at kæmpe MOD hinanden. Resultatet blev desværre, udover uenighed, at man blev så voldsom uvenner, at man slet ikke kunne tale sammen, og sagen stod helt stille. Her kom Marie-Louise ind i billedet med sin professionelle men også naturlige og tillidsskabende facon, og sagen blev på ca. 3 måneder forligt til begge parters fulde tilfredshed. Som en ekstra bonus var Marie-Louise medårsag til, at vi i dag har et super godt og konstruktivt samspil med dem, som tidligere var vores modpart.

 

Rune Jönsson, Formand for Forsikringsselskabet GF Kommunal

Det har gennem alle årene været en fornøjelse at samarbejde med Carsten Lang-Jensen. Carstens erfaring med byggeri betyder, at hans rådgivning altid er indlevende, konkret og værdiskabende.

Søren Ibsen, Arkitekt og projektleder, arkitektfirmaet Friis Andersen A/S

Kære Marie-Louise, Det er helt fantastisk. Pengene er nu på min konto og jeg er super glad!!! Du skal have tak for dit meget fine arbejde. Jeg har sjældent haft en så proaktiv advokat -og jeg er vild med det.

Camilla Madsen – ophævelse af køb af andelsbolig med skimmelsvamp

Ulrikke fra Pind & Partnere har fra første telefonsamtale været utrolig professionel, ærlig og meget ligefrem i sin kommunikation med os, men det er efter mødet på ejendommen, at vi har haft brug for at give udtryk for, hvor stor en forskel hun har gjort for os:

 

Hun er skarp, professionel og har styr på tingene – det viste hun fra starten af, hvor hun styrede mødet med de forskellige parter med hård, men kærlig hånd. Der var ingen tvivl om, hvem der havde det store overblik og alligevel formåede hun at servere det hele med smil og godt humør, så det blev et behageligt møde for os alle. Hun viste også et overskud, ved at være opmærksom på, at alle oplysninger blevet taget til efterretning, så der ikke var nogen tvivl om vores aftaler.

Derudover var hun god til at tale vores sag, vi mærkede fra starten af, at hun var på vores side og vi følte os trygge hele vejen igennem.

Bettina Marup Dalsted

Vi kan varmt anbefale advokat Pind & Partnere for deres konstruktive og løsningsorienterede tilgang. Marie-Louise Pind bistod Artha i en kompliceret forhandling med et større dansk forsikringsselskab i anledning af en brand i den fredede ejendom Holsteins Palæ i København. Det lykkedes i et komprimeret forløb at forhandle en aftale på plads til alle involverede parters tilfredshed.

Klaus Lund, advokat, Artha Holding A/S

Med Steen Krabbes rådgivning har vi altid følt os optimalt rådgivet, og kan derfor give Steen vores bedste anbefalinger som en effektiv og handlekraftig advokat – især når situationen spidser lidt til! Steens rådgivning har altid været indlevende og engagerende.

Per Rosbjørn Jensen, arkitekt og projektleder, Lejerbo

Pind & Partnere har stor erfaring i at løse sager i mindelighed med deres kompetente, hands-on og respektfulde tilgang til konflikter. De besidder evnen til at forhandle og opnå praktiske løsninger på hurtig og effektiv vis og mestrer samtidig at skabe et godt og trygt forhandlingsklima. Jeg har samarbejdet med Pind & Partnere i flere år og kan kun anbefale dem for deres værdifulde arbejde.

Bente Stamp, advokat, Velliv

Kære Marie-Louise,
Jeg vil gerne sige dig en stor tak for den indsats, som du har ydet overfor bygherren, Gladsaxe Kommune, i vores komplicerede skimmelsag. Ikke fordi det var en kæmpestor indsats, men snarere en tak for at din indsats netop blev så begrænset som den gjorde.
Jeg er overbevist om, at din afvæbnende, kompromissøgende – og dog knivskarpe tilgang til sagen, samt din deltagelse i vores møder med kommunen, var af afgørende betydning for, at vi forholdsvis hurtigt fik strikket et absolut tåleligt kompromis sammen med bygherren, så vi alle kunne komme videre. Tak for indsatsen.

Ole Nielsen, KBS Byg A/S

 

Carsten Lang-Jensen er en superformidler af svært jurastof. Vi har ofte benyttet Carsten i undervisningssituationer og i formidling af jura til mange af vores projektledere og bygherrerådgivere.

 

Per Frølund Thomsen, Frølund Consult

 

Jeg har ikke mange erfaringer med brug af advokater. Men i en sag, hvor mit firma blev stævnet, førte Anders Troelsen min sag ved retten. Lige fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder. Under selve retssagen fik han mig til at slappe helt af, da han rejste sig og talte til retten. Og det er lettere sagt end gjort, når man har en retssag hængende over hovedet. Anders Troelsen er yderst kompetent, behagelig og velargumenteret.

 

Isabella Davtyan, Virksomhedsejer ID Partner ApS

 

Jeg vil stærkt anbefale og takke Ulrikke Oxbjørn og Marie- Louise Pind for det store arbejde og støtte de har lagt i min sag omkring skimmelsvamp i lejlighed jeg købte. Det var egentlig en meget simpelt sag omkring konstruktionsbetinget skimmelsvamp mod ejerforening. Men desværre var ejerforeningen og deres administrationsselskab ufattelig modarbejdende, til tider uforskammet og langsomme i processen, som varede i næsten 1,5 år. Heldigvis lykkedes det at undgå retssag og Ulrikke og Marie-Louise var utrolige støttende og hjælpsomme i den lange periode som til tider så meget håbløst ud. Men til sidst lykkedes det at opnå forlig, som indebar at skaden blev udbedret og jeg fik udbetalt erstatning. Så hvis der ønskes hjælp til sag omkring skimmelsvamp etc. så tag endelig fat i Ulrikke og Marie-Louise.

 

Claus Fielsø