Rets- og voldgiftssager

Vi ønsker at løse sagerne, inden de når til retten eller voldgift, velvidende det ikke altid kan lade sig gøre.

Vi vil altid kun anbefale at føre en sag, der er mulig at vinde, idet vi i modsat fald vil forsøge at opnå en forligsmæssig løsning på tvisten.

Vi har en særdeles stor erfaring indenfor rets- og voldgiftssager, herunder særligt sager i Voldgiftsnævnet Byggeri og Anlæg og Klagenævnet for Udbud. Vi lægger vægt på grundighed og et tæt samarbejde med klienterne for at opnå det bedste resultat.

Du vil hos Pind & Partnere altid få en reel vurdering af sagen samt et realistisk estimat over omkostningerne ved førelse af sagen.

Relaterede Artikler

Lov om byggeskadeforsikring

Denne artikel er oprindelig trykt i Erhvervsmagasinet huset i august 2008. Læs artiklen i pdf. her. Indledning Forbrugerbeskyttelse er i fokus i disse år. Som

Gode råd til udlejer i skimmelsvampesager

Denne artikel er oprindeligt trykt i Erhvervsmagasinet huset i december 2010. Læs artiklen i pdf. her. Skimmelsvamp kan medføre store udgifter for udlejere, hvis de

Sådan undgår du at købe en bolig med skimmelsvamp

Artikel fra Boligsiden.dk af Anne-Mette Bache Jensen Slip for dyre efterregninger, forsikringsbøvl og helbredsproblemer ved at undgå skimmelsvamp fra starten af, når du køber ny bolig.