Fugt- og skimmelsvamp

Vi er højt specialiseret inden for sager om fugt og skimmelsvamp og har erfaringer fra mange hundrede sager inden for alle dele af fast ejendom, både i eksisterende ejendomme og nybyggeri.

I rådgivningen lægges der stor vægt på konfliktløsning, krisehåndtering og kommunikation. Det gælder både renoverings- og byggeprojekter, men også eksisterende ejendomme, hvor skimmelsvampeskader opstår.

Vi yder også gerne forebyggende rådgivning, herunder udvikling af skimmelsvampestrategier og kvalitetssikring, så konflikterne bliver begrænset eller i bedste fald helt undgået.

Sager om fugt og skimmelsvamp er meget mere end jura, og Pind & Partnere har fokus på alle aspekter af sagen fra start til slut. Blandt andet derfor kan vi hjælpe kunder til at få kontakt til førende rådgivere, afrensningsfirmaer og håndværkere inden for branchen.

Vi rådgiver både privatpersoner, virksomheder, kommuner, private udlejere, boligselskaber, lejere, erhvervslejere, ejerforeninger og andelsboligforeninger i alle typer sager inden for fast ejendom, byggeri og forsikringssager.

Ring for få en indledende snak om sagen. Så kan vi guide fra starten.