Forsynings- og energiret

Vi rådgiver inden for dette sagsområde og har indgående indsigt i sektorens helt særlige brancheforhold. Vi yder både rådgivning om strategier, planlægning og de retslige rammer herfor samt konfliktløsning i forhold til de involverede parter, hvad enten det er forbrugere, forsyningsselskaber, kommuner mv.

Vi har mulighed for at tilknytte særlig teknisk bistand til sagerne.

Vand- og spildevand, el, varme og affald

Rådgivning om etablering af samarbejder, selskabsdannelse, frasalg mv. i henhold til lovgivningen.

Planlægning af anlæg.

Endvidere sager om prislovgivningen, herunder bistand i sager for Energitilsynet og Energiklagenævnet for både forbrugere og forsyningsselskaber mv.

Myndighedsafgørelser og kommunale retsforhold, aktindsigt mv.

Vi bistår endvidere med udbud og konkurrenceforhold inden for forsynings- og energisektoren, se nærmere under disse områder.

Veje og havne

Sager om forvaltning af havneloven.

Sager om vejloven, herunder fastlæggelse af gæsteprincippet og anlægsarbejders gennemførelse og udgiftsfordeling samt konfliktløsning.

Relaterede Artikler

Lov om byggeskadeforsikring

Denne artikel er oprindelig trykt i Erhvervsmagasinet huset i august 2008. Læs artiklen i pdf. her. Indledning Forbrugerbeskyttelse er i fokus i disse år. Som

Gode råd til udlejer i skimmelsvampesager

Denne artikel er oprindeligt trykt i Erhvervsmagasinet huset i december 2010. Læs artiklen i pdf. her. Skimmelsvamp kan medføre store udgifter for udlejere, hvis de

Sådan undgår du at købe en bolig med skimmelsvamp

Artikel fra Boligsiden.dk af Anne-Mette Bache Jensen Slip for dyre efterregninger, forsikringsbøvl og helbredsproblemer ved at undgå skimmelsvamp fra starten af, når du køber ny bolig.