Boligrådgivning

Erhvervelse af fast ejendom er den største investering for privatpersoner. Det kan blive en dyr affære at spare på rådgivningen, hvorfor det altid anbefales at tage en advokat med på råd inden handlen er endelig.

Fugt- og skimmelsvamp er nok den største risiko ved køb af fast ejendom, hvilket mange desværre først bliver klar over efter handlen. Problemet er særligt udbredt i ældre ejendomme, men også i helt nye som følge af byggesjusk.

Vi tilbyder kvalitetsrådgivning til købere i ejendomshandler og har ekstraordinært stort fokus på problemstillingen vedrørende fugt og skimmelsvamp. Vi hjælper også købere med at forhandle prisen på ejendommen. Og her kan der være mange penge at spare.

Vi hjælper ligeledes sælgere af ejendomme – også selvom det er blevet kendt, at der er fugt- og skimmelproblemer i ejendommen, herunder afdækning af risiko, ansvarsfraskrivelse og vilkårsforhandling.

Se mere under rådgivningsområderne for henholdsvis køberrådgivning og sælgerrådgivning

Relaterede Artikler

Lov om byggeskadeforsikring

Denne artikel er oprindelig trykt i Erhvervsmagasinet huset i august 2008. Læs artiklen i pdf. her. Indledning Forbrugerbeskyttelse er i fokus i disse år. Som

Gode råd til udlejer i skimmelsvampesager

Denne artikel er oprindeligt trykt i Erhvervsmagasinet huset i december 2010. Læs artiklen i pdf. her. Skimmelsvamp kan medføre store udgifter for udlejere, hvis de

Sådan undgår du at købe en bolig med skimmelsvamp

Artikel fra Boligsiden.dk af Anne-Mette Bache Jensen Slip for dyre efterregninger, forsikringsbøvl og helbredsproblemer ved at undgå skimmelsvamp fra starten af, når du køber ny bolig.