Advokater

Advokat (H), Partner

Carsten er en suveræn formidler af svært og lidt nørdet jurastof inden for udbud og entreprise. Carstens kærlighed til juraen overgås kun af hans brændende interesse for at finde praktiske løsninger i sagerne.
E-mail: clj@pplaw.dk
Mobil:  +45 40 53 80 42

Advokat (H), Partner

Jesper hovedfokus er transaktioner, entreprisesager, erhvervslejeret og rets- og voldgiftsbehandling. Hos Jesper får du reelle vurderinger af sagerne, og rådgivning uden omsvøb.
E-mail: jn@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 38 12 06

Advokat (L), Partner og Mediator

Marie-Louise evner at skære en sag til hurtigt. Hun finder ud af, hvor skoen trykker og mestrer kompromisets kunst.Derfor finder du meget sjældent Marie-Louise i retten.
E-mail: mp@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 13 61 21

Advokat (L), Partner

Anders elsker at have mange bolde i luften og er ofte i retten. Han lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienten. Med Anders på sagen føler man sig i gode hænder.
E-mail: at@pplaw.dk
Mobil:  +45 20 76 63 43

Advokat, Associeret Partner

Majse er specialiseret inden for udbudsretten og har en bred og alsidig profil, idet hun på daglig basis arbejder med klienter på tværs af byggebranchen. Hun har en mangeårig erfaring med at rådgive både  entreprenører og tekniske rådgivere om tilrettelæggelse af tilbudsgivning, samt strategisk deltagelse i offentlige  udbudsprocesser inden for især bygge- og anlægsområdet.

Desuden bistår hun bygherrerådgivere og offentlige myndigheder med udarbejdelse af udbudsstrategier, samt tilrettelæggelse og  gennemførelse af udbudspligtige anskaffelser.

Majse har en stor praktisk erfaring, idet hun ofte sidder med i maskinrummet hos klienten, hvor beslutningerne træffes og føres ud i livet.

E-mail: mj@pplaw.dk
Mobil: +45 24 25 51 68

Advokat, Associeret Partner

Mads er specialiseret indenfor entrepriseretten og transaktioner. Han har gennem årene opnået stor erfaring med en bred vifte af byggeriets problemstillinger og beskæftiger sig med alle byggeriets emner og naturligt omkringliggende retsområde, ligesom Mads har stor erfaring med forberedelse og gennemførelse af store og komplekse rets- og voldgiftssager.

Mads rådgiver også om overdragelse af ejendomme og selskaber, hvor han har betydelig erfaring med tilrettelæggelse, forhandling og gennemførelse af sådanne processer.

E-mail: ms@pplaw.dk
Mobil:  +45 27 59 56 43

Specialistadvokat

Anders er specialiseret i ejendomstransaktioner, erhvervs- og lejeret samt projektudvikling. Anders har gennem årene rådgivet en række danske og internationale investorer i forbindelse med køb og salg af især erhvervsejendomme med kommercielt og løsningsorienteret fokus.

E-mail: as@pplaw.dk
Mobil:  +45 25 24 51 55

Advokat

Ulrikke er uddannet indenfor forsikringsbranchen, hvor hun tidligere har behandlet forsikringssager, herunder særligt ejerskifteforsikring og husforsikringssager.

I dag bistår Ulrikke især vores klienter med køberrådgivning, samt selvfølgelig ejerskifteforsikring- og husforsikringssager, idet Ulrikke med sin tid i forsikringsbranchen har oparbejdet en stor erfaring inden for dette felt. 

E-mail: uo@pplaw.dk
Mobil:  +45 23710160

Øvrige medarbejdere

Juridisk elitesekretær

Juridisk elitesekretær