Advokater

Advokat (H), Partner

Carsten er en suveræn formidler af svært og lidt nørdet jurastof inden for udbud og entreprise. Carstens kærlighed til juraen overgås kun af hans brændende interesse for at finde praktiske løsninger i sagerne.
E-mail: clj@pplaw.dk
Mobil:  +45 40 53 80 42

Advokat (L), Partner

Jesper hovedfokus er transaktioner, entreprisesager, erhvervslejeret og rets- og voldgiftsbehandling. Hos Jesper får du reelle vurderinger af sagerne, og rådgivning uden omsvøb.
E-mail: jn@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 38 12 06

Advokat (L), Partner og Mediator

Marie-Louise evner at skære en sag til hurtigt. Hun finder ud af, hvor skoen trykker og mestrer kompromisets kunst.Derfor finder du meget sjældent Marie-Louise i retten.
E-mail: mp@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 13 61 21

Advokat (L), Partner

Anders elsker at have mange bolde i luften og er ofte i retten. Han lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienten. Med Anders på sagen føler man sig i gode hænder.
E-mail: at@pplaw.dk
Mobil:  +45 20 76 63 43

Advokat (L)

Mark er solidt funderet inden for udbudsretten, herunder med stor erfaring med rådgivning af forsyningsvirksomheder, og kan derudover i komplekse entreprisesager trække på sans for byggetekniske detaljer samt bibringe kommerciel indsigt.


E-mail: mrw@pplaw.dk
Mobil: +45 40 27 50 88

Specialistadvokat

Anders er specialiseret i ejendomstransaktioner, erhvervs- og lejeret samt projektudvikling. Anders har gennem årene rådgivet en række danske og internationale investorer i forbindelse med køb og salg af især erhvervsejendomme med kommercielt og løsningsorienteret fokus.

E-mail: as@pplaw.dk
Mobil:  +45 25 24 51 55

Advokat

Ulrikke er uddannet indenfor forsikringsbranchen, hvor hun tidligere har behandlet forsikringssager, herunder særligt ejerskifteforsikring og husforsikringssager.

I dag bistår Ulrikke især vores klienter med køberrådgivning, samt selvfølgelig ejerskifteforsikring- og husforsikringssager, idet Ulrikke med sin tid i forsikringsbranchen har oparbejdet en stor erfaring inden for dette felt. 

E-mail: uo@pplaw.dk
Mobil:  +45 23710160

Advokatfuldmægtig

Tobias bistår med at løse juridiske problemstillinger inden for bl.a. inkasso, entreprise og retssager. Tobias har allerede oparbejdet stor erfaring i at møde i retten. 


Email: tt@pplaw.dk
Mobil: 23649274

Øvrige medarbejdere

Juridisk elitesekretær

Juridisk elitesekretær