I disse, for vort land, så alvorlige tider…. (citat: Michael Falch)

…er vi hos Pind & Partnere, trods svære tider, glade for den udvikling, som vores advokatfirma har været igennem det seneste år.

Vi har udvidet vores medarbejderstab i løbet af 2022 således, at vi nu er 14 personer i alt. Det er nu meget oppe i tiden at promovere sin virksomhed med, at arbejdspladsen giver medarbejderne mulighed for en work-life balance. Dette vigtige fokus har vi haft hos Pind & Partnere fra dag 1 ved etableringen af vores virksomhed. Hos os er det ikke bare noget vi siger, vi efterlever det.

Hos Pind & Partnere yder vi højt kvalificeret rådgivning inden for alle aspekter af bygge- og ejendomsbranchen. Vores rådgivning omfatter både private og offentlige aktører, og vi gør en dyd ud af at levere klar og tydelige rådgivning, for at skabe værdi for vores klienter. Det er vigtigt for os, at rådgivningen og sagerne aldrig bliver ført for vores skyld, men derimod altid for at tilgodese vores klienters interesser.

Vi har en betydelig erfaring med gennemførelse af rets- og voldgiftssager, men vi forsøger altid at løse eventuelle tvister på en mindelig måde. Det kan ske via vores uddannede mediator, eller en af de øvrige advokater, der afsøger mulighederne for forlig, inden tvisten udvikler sig.

Entrepriseret er en kerneydelse på vores kontor, hvilket sikrer kvalitet i vores rådgivning. Vi har mange års erfaring med førelse af entreprisesager særligt i Voldgiftsnævnet, men tillige ved domstolene. Kompleksiteten i nutidens byggesager kræver en specialistviden og vores juridiske rådgivning er altid kombineret med en stor byggeteknisk interesse samt indsigt i de tekniske forhold.

Pind & Partnere er herudover garant for, at det ikke skal være svært at være tilbudsgiver til det offentlige. Vores dygtige udbudsteam er altid klar til at give gode råd til, hvordan virksomheder kan komme sikkert igennem en offentlig tilbudsproces.

Vi glæder os til 2023 og til, sammen med vores eksisterende klienter og forhåbentligt en masse nye, at finde løsninger og yde en værdiskabende rådgivning.

Godt nytår