Vi søger erfaren advokat

Vi søger en erfaren advokat til P&P holdet. Er du den person?

 

Pind & Partnere er et advokatkontor med speciale indenfor fast ejendom.

Vi har stort fokus på at løse sagerne hurtigt, effektiv og i mindelighed, idet de fleste kunder som udgangspunkt er bedst tjent hermed frem for langvarige rets -eller voldgiftssager. Det er vores opfattelse at advokater rent faktisk kan gøre en stor forskel i forhold til at opnå dette. Det afhænger meget af tilgangen til konflikterne.

Vores ambition er at Pind & Partnere i løbet af få år bliver et af de foretrukne specialekontorer inden for fast ejendom, både når det gælder traditionelle rådgivningsopgaver og ved konflikthåndtering og frembringelse af konstruktive og pragmatiske løsninger. Allerede nu består vores team af 8 dygtige og engagerede personer. Og vi vil gerne være flere.

Vi har fået en god start i vores nyindrettede lokaler, idet både eksisterende og nye kunder bakker op om vores tilgang til sagerne. For at være på forkant med efterspørgslen af disse løsninger, søger vi en erfaren advokat med indgående kendskab til mindst 2 af nedenstående sagsområder:

 

Entrepriseret, udbudsret, forsikringsret, selskabsret, transaktioner, erhvervslejeret, boliglejeret, retssag/voldgiftsbehandling

 

Opgaverne løses både individuelt og i teams, alt efter opgavernes karakter og omfang.

Det er vigtigt for os, at du, ud over at være fagligt dygtig, empatisk og positiv, også er god til at samarbejde, har en konstruktiv tilgang til sagerne, er service minded over for kunderne, løsningsorienteret, pragmatisk og har et skarpt øje for at skabe værdi for kunderne.

Advokatbranchen er kendetegnet ved lange arbejdsdage. Vi tror imidlertid på, at juridisk rådgivning på højt fagligt niveau i mindst lige så høj grad sker, når advokaters work-life balance er i orden. For at opnå denne balance i en branche, der er præget af et stort arbejdspres og høje forventninger fra både kunder og kolleger kræver det en god evne til at prioritere opgaverne, bevare overblikket, forstå hvad der skaber fremdrift og værdi, så sagerne løses hurtigt og effektivt.

Hos Pind & Partnere er det en vigtig ambition at sagsmængden for den enkelte medarbejder ikke er større, end at opgaverne i udgangspunktet kan løses inden for sædvanlig kontortid. Selvfølgelig kan der være spidsperioder eller sager, der kræver ekstraordinært lange dage på kontoret. Men et stort fokus på at fordele opgaverne imellem os forhindrer at arbejdspresset hos den enkelte medarbejder bliver for stort.

Du vil hos Pind & Partnere have stor indflydelse på din arbejdsdag, få spændende opgaver og løse dem i samarbejde med engagerede kolleger.

Ansættelse påregnes til 1. juni 2017 eller 1. september 2017 eller efter aftale, da vi gerne venter på den helt rigtige kandidat.

Vi afholder løbende samtaler. Så send gerne din ansøgning til Anders Troelsen hurtigst muligt, at@pplaw.dk.

Læs mere om os på vores hjemmeside www.pindogpartnere.dk

 

Læs også