Om os

Om Pind & Partnere

Ejendomsbranchen er fyldt med spændende mennesker, store visioner og gode projekter. Der er ofte store værdier på spil, og sagerne kan være teknisk komplicerede.

Det kan desværre ikke undgås, at der fra tid til anden opstår konflikter. Når det sker, er der risiko for, at sagerne trækker ud i årevis.

De aktører, som har haft langvarige konflikter, kan bekræfte, at prisen, i form af forsinkelser med projektet, internt ressourcespild, ærgrelser, høje advokat-og rådgiverregninger og ikke mindst en tabt samarbejdspartner, står ikke altid mål med “sejren” 2-3 år senere i retten/voldgiftsnævnet.

Det er vores grundopfattelse, at klienten ofte er bedst tjent med, at vi aktivt søger en mindelig løsning, som kan redde et fremtidigt samarbejde, frem for en dyr og langvarig retssag.

Ud fra vores erfaringer øges sandsynligheden for et hurtigt og effektivt forlig markant, når advokaterne aktivt, og ud fra et oprigtigt ønske, arbejder for at løse sagen i mindelighed.

Forudsætningen for at løse en sag hurtigt og effektivt er, at advokaten er udstyret med en høj faglighed, gode kommunikationsmæssige evner og en fornemmelse for, hvor åbningerne for løsningen ligger. Man kan også kalde det judgement eller godt håndværk.

Vi vil gerne hjælpe vores klienter med at undgå de lange konflikter, hvor det er muligt. Derfor har vi samlet et advokathold, der spænder bredt inden for alle områder af fast ejendom, byggeri og forsikring, som har særligt fokus på den løsningsorienteret tilgang til sagerne. På den måde kan klienterne komme hurtigt videre og skabe værdi for deres kunder og samarbejdspartnere.

Vores rådgivning er pragmatisk, direkte, nærværende og løsningsorienteret. Vi lægger stor vægt på at holde konfliktniveauet nede og skabe en konstruktiv dialog, så en mindelig løsning er mulig. Strategien herfor bliver naturligvis nøje afstemt med klienterne i de enkelte sager.

Det er ikke alle sager, der kan løses i mindelighed. Nogle gange er forligsmulighederne ikke til stede eller udtømte. I de situationer har vi særdeles stor erfaring inden for rets- og voldgiftssager, herunder særligt sager i Voldgiftsnævnet Byggeri og Anlæg og Klagenævnet for Udbud. Vi forbereder retssager/voldgiftssager grundigt og i tæt samarbejde med klienterne for at opnå det bedste resultat.

Vi fokuserer på alle aspekter af sagerne fra start til slut og har et stort netværk af forskellige aktører inden for ejendomsbranchen, så klienterne hjælpes helt i mål – ikke kun juridisk.

Vi glæder os til at hjælpe med at løse din sag.

Anbefalinger

Hvad siger vores klienter

Vi kan stærkt anbefale Marie-Louise især ved skimmelsager. Vi har haft en skimmelsag kørende i over 3 år. Parterne brugte megen tid og økonomi på at kæmpe MOD hinanden. Resultatet blev desværre, udover uenighed, at man blev så voldsom uvenner, at man slet ikke kunne tale sammen, og sagen stod helt stille. Her kom Marie-Louise ind i billedet med sin professionelle men også naturlige og tillidsskabende facon, og sagen blev på ca. 3 måneder forligt til begge parters fulde tilfredshed. Som en ekstra bonus var Marie-Louise medårsag til, at vi i dag har et super godt og konstruktivt samspil med dem, som tidligere var vores modpart.

Rune Jönsson, Formand for Forsikringsselskabet GF Kommunal

Kære Marie-Louise, Det er helt fantastisk. Pengene er nu på min konto og jeg er super glad!!! Du skal have tak for dit meget fine arbejde. Jeg har sjældent haft en så proaktiv advokat -og jeg er vild med det.

Camilla Madsen – ophævelse af køb af andelsbolig med skimmelsvamp

Vi kan varmt anbefale advokat Marie-Louise Pind for hendes konstruktive og løsningsorienterede tilgang. Marie-Louise Pind bistod Artha i en kompliceret forhandling med et større dansk forsikringsselskab i anledning af en brand i den fredede ejendom Holsteins Palæ i København. Det lykkedes i et komprimeret forløb at forhandle en aftale på plads til alle involverede parters tilfredshed.

Klaus Lund, advokat, Artha Holding A/S

Marie-Louise Pind har stor erfaring i at løse sager i mindelighed med sin kompetente, hands-on og respektfulde tilgang til konflikter. Hun besidder evnen til at forhandle og opnå praktiske løsninger på hurtig og effektiv vis og mestrer samtidig at skabe et godt og trygt forhandlingsklima. Jeg har samarbejdet med Marie-Louise Pind i flere år og kan kun anbefale hende for hendes værdifulde arbejde.

Bente Stamp, Nordea Ejendomme A/S

Kære Marie-Louise,
Jeg vil gerne sige dig en stor tak for den indsats, som du har ydet overfor bygherren, Gladsaxe Kommune, i vores komplicerede skimmelsag. Ikke fordi det var en kæmpestor indsats, men snarere en tak for at din indsats netop blev så begrænset som den gjorde.
Jeg er overbevist om, at din afvæbnende, kompromissøgende – og dog knivskarpe tilgang til sagen, samt din deltagelse i vores møder med kommunen, var af afgørende betydning for, at vi forholdsvis hurtigt fik strikket et absolut tåleligt kompromis sammen med bygherren, så vi alle kunne komme videre. Tak for indsatsen.

Ole Nielsen, KBS Byg A/S

Carsten Lang-Jensen er en superformidler af svært jurastof. Vi har ofte benyttet Carsten i undervisningssituationer og i formidling af jura til mange af vores projektledere og bygherrerådgivere.

Per Frølund Thomsen, Markedsdirektør, Sweco Danmark A/S

Jeg har ikke mange erfaringer med brug af advokater. Men i en sag, hvor mit firma blev stævnet, førte Anders Troelsen min sag ved retten. Lige fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder. Under selve retssagen fik han mig til at slappe helt af, da han rejste sig og talte til retten. Og det er lettere sagt end gjort, når man har en retssag hængende over hovedet. Anders Troelsen er yderst kompetent, behagelig og velargumenteret.”

Isabella Davtyan, Virksomhedsejer ID Partner ApS