Advokater

image

Marie-Louise Pind

Advokat

Marie-Louise evner at skære en sag til hurtigt, finde hvor skoen trykker og mestrer kompromissets kunst.

Derfor finder du meget sjældent Marie-Louise i retten.
E-mail: mp@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 13 61 21

image

Carsten Lang-Jensen

Advokat

Carsten er en suveræn formidler af svært og lidt nørdet jurastof inden for udbud og entreprise. Carstens kærlighed til juraen overgås kun af hans brændende interesse for at finde praktiske løsninger i sagerne.
E-mail: clj@pplaw.dk
Mobil:  +45 40 53 80 42

image

Steen Krabbe-Sørensen

Advokat

Steen har gennem årene oparbejdet en solid erfaring inden for udbuds- og entrepriseretten, og Steen har såvel sans for de byggetekniske detaljer som evnen til bevare overblikket i komplekse og omfangsrige sager.
E-mail: sk@pplaw.dk
Mobil:  +45 40 27 60 27

image

Anders Troelsen

Advokat

Anders elsker at have mange bolde i luften og er ofte i retten. Han lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienten. Med Anders på sagen føler man sig i gode hænder.
E-mail: at@pplaw.dk
Mobil:  +45 20 76 63 43

image

Jesper Nørgaard

Advokat

Jesper hovedfokus er transaktioner, entreprisesager, erhvervslejeret og rets- og voldgiftsbehandling. Hos Jesper får du reelle vurderinger af sagerne, og rådgivning uden omsvøb.

E-mail: jn@pplaw.dk
Mobil:  +45 29 38 12 06

image

Mark Ruberg-Wurms

Advokat

Mark har oparbejdet en solid erfaring inden for udbudsretten, og Mark har såvel sans for de byggetekniske detaljer som evnen til bevare overblikket i komplekse og omfangsrige sager.

E-mail: mrw@pplaw.dk
Mobil:  +45 40 27 50 88

Øvrige medarbejdere

image

Poul Ørum

Seniorrådgiver for partnerkredsen

Professionel bestyrelses- og advisoryboardmedlem. Civ.ing(B) med speciale i planlægning. Erfaring med risikostyring og konfliktløsning fra mange år i forsikringsbranchen, heraf 18 år som vicedirektør i Willis.

image

Liv Kaaring

Stud.jur.